صفحه خبری جوانان امروز – خاطره نورشید : دیروز برای ساعت ها خبرنگارها و رسانه های مختلف در مقابل بیمارستان به انتظار ایستادند تا اولین تصاویر از شاهزاده ای که هنوز نامی برایش انتخاب نشده ثبت و ضبط کنند و بالاخره پس از ساعتها انتظار درست ساعت شش عصر به وقت گرینویچ شاهزاده ویلیام و همسرش به همراه نوزاد تازه از راه رسیده در مقابل خبرنگارها قرار گرفتند.
شادی و شعف اگر به اندازه تولد نوزاد اول این زوج سلطنتی ولی بی شک از نوع خود بینظیر بود و برای ساعت ها بسیاری از رهگذران هم در گوشه و کنار خیابان منتهی به بیمارستان در انتظار دیدن این واقعه تاریخی بودند –
در دنیا بدون شک روزانه صدها هزار نوزاد بدنیا می آید ولی همه آنها به این اندازه مشایعت کننده ندارند –
محبوبیت پرنس ویلیام و هری به دلیل مرگ مشکوک مادرشان پرنسس دایانا است و از همین روست که میدیای انگلیس و مردم حتی اگر از سیستم سلطنتی خسته شده و آنها را فقط به چشم هزینه ای می نگرند که به مردم مالیات دهنده بریتانیا تحمیل شده ، اما انعطاف و ملاطفت بینظیری در مقابل فرزندان پرنسس دایانا از خود نشان میدهند.