در انتخابات پیش روکدام رقیب دونالد ترامپ از وی پیشی خواهد گرفت ؟

 

تهیه و تنظیم خبر – خاطره نورشید

صفحه خبری جوانان امروز – فصل انتخابات در حال آغاز شدن است و مسابقه بین رقبای دمکرات دونالد ترامپ در حال گرم شدن است. تابستان گذشته ، تقریباً سی نامزد جدی برای جلب توجه هواداران این حزب شركت كردند ، اما كمتر از یك دوجین هنوز ایستاده اند.
جو بایدن و برنی سندرز پیشروهای نسبتاً شناخته شده ای هستند ، اما برخی از بسته های تعقیب کننده اکثراً در خارج از حباب واشنگتن دی سی قبل از اجرا ناشناخته بودند.
این گروه از ترکیب معمول سیاستمداران فصلی برخوردار است ، اما شامل دو میلیاردر ، دو جانباز نظامی و یک کارآفرین فناوری نیز می شود.
این نامزدهای باقیمانده در رقابت ها چه کسانی هستند ؟ هدف های اصلی آنها چیست و یا به عبارتی سلاح مخفی آنها علیه رئیس جمهور ترامپ چیست؟
پاسخ همه این سوالات را می توانید در ادامه این گزارش در فواصل روزها و هفته های پیش رو همینجا در مجله خبری جوانان امروز دنبال کنید –

با سپاس از توجه شما به این مطلب

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.