صفحه خبری جوانان امروز – در پی حمله یک جوان به دو یهودی در آلمان که کلاه کیپا ( یارمولکا) به سر داشتند جوزف شوستر، رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان، گفت که یهودیان باید در شهرهای بزرگ آلمان نهایت احتیاط را به خرج دهند.
اظهارات آقای شوستر در آستانه تجمع «برلین کیپا میپوشد» در پایتخت آلمان برای همبستگی با یهودیان عنوان شد
سازمانهای یهودی آلمان از این حمله و افزایش تهدیدها و اهانتهای یهودستیزانه در این کشور ابراز نگرانی کردهاند.
خانم مرکل گفته است به جز یهودستیزی از سوی گروههای دست راستی، تهدیدهایی هم از سوی پناهجویان مسلمان در آلمان صورت میگیرد. شورای مرکزی مسلمانان آلمان هم حملات اخیر به یهودیان آلمان را محکوم کرده است.
این شورا گفته است «یهودستیزی، نژادپرستی و نفرت، گناهان بزرگی در اسلام هستند و ما چنین چیزی را بر نمیتابیم.»
از زمان سقوط دیوار برلین در سال ۱۹۸۹ شمار یهودیان آلمان رو به افزایش بوده است.
تا پیش از آن، جمعیت یهودیان آلمان زیر ۳۰ هزار نفر بود اما ورود یهودیانی از کشورهای شوروی سابق تعداد آنها را به بیش از ۲۰۰ هزار نفر رسانده است.
شاید بهتر باشد که در جوامع امروزی تمامی ادیان از استفاده و یا پوشیدن سمبل های مذهبی خودداری کنند ، مگر اینکه در مواقع مراسم مذهبی شان تا کمتر شاهد اینگونه ناهنجاری های اجتماعی باشیم.