بخش خبری جوانان امورز – گذشته ( یکشنبه) حوالی ساعت 4 عصر، در شلوغ ترین ساعات آمد و شد در مرکزی ترین نقطه آنکارا ماشینی که حاوی بمب که در نزدیکی متروی » کزیل آی» پارک بود منفجر شد و با این انفجار چهره شهر بکلی تغییر یافت .
طبق آخرین گزارشات 37 نفر کشته و بیش از هشتاد نفر بشدت زخمی هستند که از این زخمی ها حدود بیست نفر در شرایط حاد هستند و احتمال اینکه شمار کشته شدگان در چند روز آینده بیشتر شود خارج از تصور نیست .
چندی پیش هم یک بمب دیگر در نزدیکی ساختمان پلیس در آنکارا منفجر شد که همه این مسائل به دلیل کشتار چند ماه اخیر در مناطق کرد نشین می باشد.
رجب طیب اردوغان پس از کشیده شدن انتخابات مجلس در ترکیه به دور دوم و بدست آوردن رای بالا توسط حزب کردها از ترس قدرت گرفتن کردها در کشور برنامه های متعددی بر علیه کردها را شروع کرد که در ماه های اخیر هم به بهانه مبارزه با تروریسم بطور علنی در مناطق کردنشین ( دیاربکیر ، سور ) جنگ های خیابان را آغاز کرده و بسیاری از مناطق در این شهرها با خاک یکسان شده که البته این عملیات تآثیر بدی هم بر روی اقتصاد کشور ترکیه گذاشته است.