پس از خشونت های فرانسه و اعلام وضعیت اضطراری در برخی کشورهای اروپائی و اینکه مسئول بمب گذاری های اخیر در فرانسه طبق استنادات پلیس «
کسانی بودند که به عنوان پناهجوی سوریه ای وارد اروپا شده بودند . مردم در ایالت های مختلف امریکا بر آن شدند تا با فشار آوردن به دولت مانع از ورود پناهجویان سوریه ای به امریکا شوند .
چندی پیش رئیس جمهور امریکا مقرر کرده بود که امریکا تعداد قابل توجهی از آوارگان سوریه ای را خواهد پذیرفت ، اما پس از حملات روز جمعه در پاریس و مشخص شدن هویت حداقل هفت نفر از مهاجمین که با پاسپورت سوریه ای وارد فرانسه شده بودند در بسیاری از ایالت های امریکا مردمی که از ورود این آوارگان به امریکا و داشتن تجربه ای مشابه به مردم فرانسه هراس داشتند با تجمعات اعتراضی از فرمانداران ایالت ها خواستند که به دولت فشار بیاورند تا مانع از ورود آوارگان سوریه ای به امریکا شوند .
تا اینجا تنها فرماندار دو ایالت به اندازه کافی بی پروا و جسور بوده اند که با این درخواست مردم مخالفت نمایند . با این حال فرماندارهای 34 ایالت تا کنون در کنار هم قرار گرفته اند تا بتوانند قانون منع ورود آوراگان جنگی را به تصویب مجلس سنای امریکا برسانند.
البته ممیزی های این قانون در برخی از ایالت ها می تواند این باشد که فقط آوارگان جنگی که مسیحی و یا نوکیش مسیحی هستند ( یک کلام مسلمان نیستند ) می توانند از اعطای حق ورود به امریکا برخوردار شوند . این درخواست ها در حالی از طرف مردم امریکا ( عمدتأ سفید پوستان ) اعلام می شود که در عالم آگاهی و چشم پوشی بر حقایق و یا نا آگاهی کشورشان را که مسئول تمامی جنگ افروزی ها در گوشه و کنار دنیا است را ملزم می کنند که به هیچوجه خاک امریکا را درگیر عواقب اعمال جنگ افروزی و جنایات امریکا نکنند .
حال باید دید تکلیف میلیون ها آواره جنگی از سوریه و یا کشورهائی چون یمن و سومالی و نیجریه و …که عمدتأ کشورهای مسلمان هستند و مردم خود این کشورها هم روزانه مورد تهاجم گروه های افراطی مذهبی چون » داعش ، بوکو حرام و طالبان و حزب اله لبنان و …..قرار می گیرند چه خواهد بود و این سرگردانی که مردم این کشورها را آواره کرده چه سرانجامی خواهد داشت