مراسم بزرگداشت کشته شدگان در دو جنگ جهانی اول و دوم در بریتانیا
ترجمه : خاطره نورشید
خانواده سلطنتی انگلیس در مراسم یادبود کشته شدگان دو جنگ جهانی شرکت کردند . پرنس ویلیام و کیت میدلتون هم در این مراسم شرکت داشتند.
در این مراسم زنان بیوه کشته شدگان اخیر از نیروهای ارتش بریتانیا در افغانستان هر کدام روایت های خود را در غم از دست دادن همسرانشان بیان کردند.
این مراسم هرساله برای یادبود و قدردانی از سربازان و درجه داران نیروهای دریائی و هوائی و زمینی که در جنگ کشته شدند تا کشور بریتانیا را از گزند متجاوزین رهائی بخشند برگزار می شود.
در این مراسم ملکه جوان کشور هلند شرکت کرده بود. گقتنی است که این مراسم نه تنها برای یادبود از نیروهای بریتانیائی بلکه برای یادبود تمامی کشته شدگان در دو جنگ جهانی هر ساله برگزار می شود.
پس از پایان مراسم ملکه الیرابت به نوبه خود تاج گل بر سر مقبره سربازان گمنام گذاشت .
نکته ای که در این مراسم قابل توجه بود عدم حضور پرنس چارلز و نشستن ویلیام درست در کنار ملکه الیزابت » مادر بزرگش » و نگاه گرم و صمیمانه ملکه به وی بود.
گزارش تصویری این مراسم هم به پیوست این خبر موجود می باشد
کیت میدلتون و ملکه ماکسیم از هلند در مراسم یادبود
ملکه الیزابت در حال قرار دادن تاج گل بر سر مزار سربازان گمنام در لندن