تحصن اعتراضی پناهجویان ایرانی در کمپ ملبورن استرالیا برای بازگرداندن چند خانواده ایرانی پناه جو به نارو

استرالیا کشوری که ساختار شکل گیری اش با مهاجرین پایه ریزی شده که عمدتأ سفیدپوستان بریتانیائی هستند، اینروزها درهایش را به روی پناهجویان از کشورهای دیگر تقریبأ بسته است و با پناهجویانی که از طریق دریا و بطور غیر قانونی به این کشور وارد می شوند بطور غیر انسانی برخورد می کند ، که این باعث اعتراض بسیاری از فعالین حقوق بشری از گوشه و کنار دنیا شده است .
اخیرأ پارلمان استرالیا قانون جدیدی را تصویب کرده است که بر اساس آن پس ازاین تمامی کسانی که به صورت غیر قانونی وبا استفاده از کشتی وارد خاک این کشور میشوند را به جزایر نارو ومانوس خواهند فرستاد. به اساس این تصمیم پس ازین مناطق اصلی استرالیا از زون مهاجرت خارج می شود . این نظریه یکی از بیست وپنچ پیشنهادی بود که توسط یک گروپ از متخصصین ویژه مهاجرت که سال گذشته ازسوی حکومت استرالیا تعیین شده بود ، مطرح شده وبه پارلمان استرالیا پیشکش شده بود. به اساس قانون جدید که توسط پارلمان استرالیا تصویب شده است پس ازین سرنوشت تمامی پناهجویانی که با استفاده از کشتی وبه صورت غیر قانونی وارد خاک اصلی استرالیا هم شده باشند مانند کسانی خواهد بود که طی سالهای گذشته به جزایر نارو مانوس فرستاده شده اند. این درحالیست که پیشتر پناهجویانی که خود شانرا به سرزمین اصلی استرالیا میرساندند مطابق قوانین داخلی استرالیا با انان برخورد میشد.
اما اکنون پناهجویانی که به جزیره نارو ومانوس فرستاده میشوند به سازمان ملل متحد ارجاع خواهند شد. هم اکنون حکومت جولیا گیلارد نخست وزیر استرالیا باید فورا این مصوبه را توجیح نماید تا به عنوان یک قانون به خود جنبه اجرایی بگیرد. مدافعان این قانون استدلال میکنند که قانون جدید میتواند جلوی ورود سیل پناهجویان به خاک استرالیا را بگیرد.
استدلال در تصویب چنین قانونی از طرف دولت استرالیا این است که پس از اجرائی شدن این قانون دیگر کمتر پناهجوئی رغبت می کند تا خود را با هزار سختی به استرالیا برساند برای دست یابی به یک زندگی راحت و این امر باعث می شود تا مرزهای آبی استرالیا امنیت بیشتری پیدا کنند .
طی ماه های گذشته کمترکشتی حامل پناهجویان به صورت غیر قانونی وارد سرزمین اصلی استرالیا شده اند، یک موسسه غیر دولتی که برای دفاع از حقوق پناهجویان کار میکند گفته است روزی که قانون جدید تصویب شد سیاه ترین روز برای حقوق بشر در استرالیا بوده است.
این نهاد گفته است که تصویب قانون جدید به این معنی است که استرالیا خودش را به طور رسمی از کنوانسیون بین المللی مهاجرت خارج کرده است ، این در حالی است که خانم جولیا گیلارد نخست وزیر استرالیا گفته است که کشورش هیچگونه کاری را بر خلاف کنوانسیون سازمان ملل متحد انجام نداده است.
نکته اینجا است که چگونه یک کشور پناهجو پذیر می تواند بطور علنی با پناهجویان چنین رفتار خصمانه ای را پیش بگیرد و در عین حال مدعی باشد که خلاف کنوانسیون حقوق بشر عمل نمی کند ؟؟
زیاد زمانی نگذشته از روزی که همین کشور استرالیا به زنی محکوم به سنگسار در ایران می خواست پناهندگی بدهد ( سکینه آشتیانی ..که به جرم زنا و تبانی با معشوقه اش در به قتل رساندن همسرش محکو شناخته شده بود ) تا او را از اجرای حکم » غیر انسانی » سنگسار برهاند .
حال آنکه همان کشور مردمانی را که با به خطر انداختن جان خود و خانواده شان را به مرزهای استرالیا می رسند برای فرار از شرایط زندگی در کشورهائی که از حقوق بشر خبری نیست به تحمل فشارهای مضاعف وا میدارد
زمانیکه خبر سفر وزیر امور خارجه استرالیا پخش شد کنشگران سیاسی و فعالین حقوق بشری از خانم» جولی بیشاپ » خواسته بودند که با عدم رعایت حجاب اسلامی در ایران از اعتراض رنان ایران برای » حجاب احباری » حمایت کند . حال اینکه این خانم نه تنها روسری بلکه مانتو شلوار هم پوشیده اند ….بلکه از دولت جمهوری اسلامی تقاضای پذیرش پناهندگان ایرانی را داشت … یعنی چی ؟؟؟اینچنین است که یک عقل سلیم و آگاه می تواند براحتی تشخیص دهد که » حقوق بشر » و …..برای کشورهای غربی یک بازیچه سیاسی بیش نیست و از این ابزار فقط در زمانیکه منافع خودشان ایجاب می کند استفاده می کنند