دیدار بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران با احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران یکبار دیگر بدون هیچ نتیجه ای صورت گرفت.
با این حال مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز چهارشنبه در آخرین نشست خبری خود در سال ۱۳۹۳ به خبرنگاران گفت «دیدارهایی در سطح نمایندگی ایران با احمد شهید» برگزار شده است.
محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران، نیز خبر داده بود که برخی مقامهای قضایی و دیپلماتیک ایران با آقای شهید ملاقات کردهاند.
احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران از آغاز ماموریت خود، مورد انتقاد و حملات لفظی مقامات ایران قرار گرفته است ولی همچنان درخواست ورود به ایران برای دیدار با مقامات، فعالان و همینطور زندانیان را یکبار دیگر در این دیدار مطرح کرده است، اما مقامهای ایران ضمن ممانعت از حضور وی در ایران، گزارشهای او را دروغ خواندهاند.
برخی از مقامهای ایرانی به تازگی اعلام کردهاند که ایران حاضر است درباره حکم اعدام برای برخی از قاچاقچیان مواد مخدر تجدیدنظر کند.