امروز روز تولد » نیل لزلی دایموند » خواننده و ترانه سرای مشهور است . او در بروکلین نیویورک در 24 ؤانویه 1941 در یک خانواده یهودی چشم به جهان گشود .
او آرزو داشت که به تحصیلات خود ادامه داده و یک دکتر داروساز شود ، چرا که مادربزرگش بر اثر سرطان درگذشته بود و او قصد داشت که در زمینه داروسازی تحصیل کند تا بتواند داروئی برای این بیماری بیابد . این را خود نیل دایموند در یکی از مصاجبه هایش با » لری کینز » گفته است .
به هر حال از آنجائیکه در زمان های دانشجوئی برای کسب درآمد و کمک هزینه تحصیلی اش مشغول خوانندگی بود از طرف یک کمپانی مبلغ 50 دلار هفتگی پیشنهاد شده برای نوشتن ترانه که او نمی تواند از آن پیشنهاد چشم پوشی کند و به همین دلیل از تجصیل کناره گیری کرده و به ترانه سرائی می پردازد . دانشگاه نیویورک در سال 1995 با » نیل دایموند » به وی یک لیسانس افتخاری اعطا می کنند .
نیل دایموند در زندگی اش سه بار ازدواج کرد در سال 1963 با دوست دختر دوران دبیرستان اش که معلم مدرسه بود ازدواج می کند بنام » جی پوزنر » و تنها شش سال پس از ازدواج و با داشتن دو دختر از هم جدا می شوند و او همان سال 1969 با » مارسیا مورفی » که دستیار مدیر برنامه های تولید موسیقی بود ازدواج می کند و حاصل این ازدواج هم دو پسر می شود و ازدواج ایندو در سال 1995 از هم طلاق می گیرند .