فال دومین هفته از سال میلادی 2015

uu
فروردیندر اين هفته بر اثر موضوعی، برای انتخاب و يا اقدامی دچار ترديد و دودلی خواهيد شد. براي رسيدن به يک مقصد عجول نباشيد. در اواخر هفته در نتيجه رسيدن خبري بعضي ترديدهاي شما از ميان خواهد رفت، به زودي تغيير و تحولی در امور روزانه تان پيش خواهد آمد.در مورد يک دلخوری پيش آمده، بهتر است دنباله قضيه مربوط به آن را نگيريد و آن را فراموش کنيد.، چون هر چه بيشتر بخواهيد توجيه اش کنيد، مبهم تر و پيچيده تر خواهد شد.
اردیبهشتدر اين هفته سعي کنيد مقصود و منظورتان را به طور شفاف بيان کنيد، تا بعضي ها را دچار سوء تفاهم نکند و از اين بابت مشکلاتي براي شما پيش نيايد. براي انجام کاري و يا معامله اي پول لازم به دست شما خواهد رسيد. مسافرتي کوتاه مدت در پيش داريد. سعي کنيد براي تمدد اعصاب از اوقات فراغت خود به خوبي استفاده کنيد و فکر و ذهنتان را از افکار تيره و نوميد کننده به دور نگه داريد.
خرداديکی از آرزوها و ياخواسته هايتان در اين هفته صورت تحقق به خود گرفته و يا در شرف انجام قرار ميگيرد. نگراني ها را از خود دور کنيد و مصمم باشيد. از قديم گفته اند در کار خير حاجت به استخاره نيست. همين روزها واقعيتي برايتان روشن ميشود و بعضی فکرهای تيره و تار از سرتان خارج خواهد شد. اين روزها خود را خسته و فرسوده احساس می کنيد. احساستان درست است و برای چاره بهتر است کمی به خود مرخصی بدهيد، هم مرخصی جسمی و هم روحی.
تیرحتمأ خودتان هم پي برده ايد که برخي از مشکلاتتان مربوط است به کم رويي تان و ملاحظه کردن ديگران،گاهي لازم است که آدم رودربايستي ها را کنار بگذارد و حرف دلش را صاف و صريح به طرف مقابل بگويد. البته حرف های منطقی که در آن اما و اگر و شايد نباشد. سعی کنيد حس حسادت را که به تازگی در وجودتان سربرآورده از خود دور کنيد، چون جز رنج دادن خود هيچ نتيجه اي از آن نخواهيد گرفت.برنامه اي که در سر داريد به اجرا در می آيد.
مرداديک موضوع عاطفی با موانعی برمی خورد و برای مدتی متوقف و شما را دل نگران خواهد کرد. در اين هفته از دعوت به گفتگو و مشاوره سرباز نزنيد و سعی کنيد که در اين گونه جلسات شرکت کنيد تا ديگران هم نقطه نظرهای شما را بشنوند و مطمئن باشيد ضرر نخواهيد کرد. يک فرصت خوب و يک شانس کمياب بر سر راه داريد. برای پيشبرد يک امر اجتماعی خود را از کمک های فکري و يا عملی ديگران بی نياز ندانيد. بهتر است کمی از خودخواهی های خود بکاهيد.
شهریوراگر بنشينيد و کلاهتان را به قول معروف قاضي کنيد، خواهيد ديد که برخي از مشکلاتتان ناشي از اين بوده که به توصيه ها و حرف هاي مشفقانه نزديکان خود بي توجه بوده ايد. پس بهتر است کمي هم از خود نرمش و انعطاف نشان دهيد. يک اتفاق خوب و اميدوارکننده بر سر راه داريد.از يک رقابت و يا آزمون موفق بيرون خواهيد آمد. به زودي طرف مورد نظر متوجه حسن نيت و صداقت شما خواهد شد.
مهردر اين هفته از تصميمی که گرفته بوديد و يا کاری را که شروع کرده بوديد، پشيمان خواهيد شد. از يکی که از او انتظاری نداشتيد خدماتی در حد فداکاری خواهيد ديد. آنچه را که در جستجوی آن بوديد، پيدا می کنيد. يک مسافرت کوتاه مدت اما بسيار مفيد خواهد داشت. سعی کنيد به افکارتان نظم و ترتيبی بدهيد و از پريشان شدن آن جلوگيری به عمل آوريد تا بتوانيد برای آينده تصميم درستی بگيريد.
آبانبه زودی موجباتی فراهم می آيد که بر اثر آن خواهيد توانست يکی از خواسته های قديمی خود را برآورده کنيد.بيهوده خود را از جمع دوستان و يا جمع خانوادگی کنار نکشيد و آن را نوعی آسودگی خاطر نپنداريد، چون در صورت استمرار انزواطلبی بر روحيه و اخلاق شما لطمه وارد می آيد. سعي کنيد در کارهاي اجتماعی و خانوادگی مشارکت داشته باشيد ، يک اختلاف مالی بر رابطه شما با يکی از نزديکان اثر منفی می گذارد.
آذربا نشان دادن حسن نيت خود، مي توانيد بر بعضي سوء تفاهم های خانوادگی پايان دهيد. براي آنچه که از دست داده ايد، غم وغصه به دلتان راه ندهيد و خود و يا ديگران را مورد سرزنش قرار ندهيد، چون خيلی زود اين عارضه جبران خواهد شد. در اين هفته نسبت به دوستي و صميميت يکي از اطرافيان دچار شک و ترديد خواهيد شد. نسبت به انجام برنامه ای که در خيال داريد، نگرانی و ترديد به خود راه ندهيد و به توانايی های خود مطمئن باشيد.
دیسعی کنيد احساسات واقعی خود را پنهان و يا مغشوش جلوه ندهيد، مطمئن باشيد حرف دل حتما به دل طرف مقابل می نشيند.ماسک به چهره زدن و نقش بازی کردن چه در رفتار و چه در گفتار خيلی زود رو مي شود و ماهيت خود را نشان می دهد. به زودی با اتفاقی احساس خواهيد کرد فصل تازه ای در زندگی تان باز شده است.با کمک شما يکی از بلاتکليفی بيرون می آيد، پس بهتر است او را چشم انتظار نگذاريد.
بهمناين روزها بهتر است خود را به دست امواج احساسات بسپاريد و منطقی و معقول فکر کنيد و تصميم بگيريد. برای انجام يک معامله مهم فرصت های خوبی به دست مي آوريد. يک مشکل و يا يک مانع بر سر راه برنامه مورد علاقه تان پيش می آيد، اما اگر کمی تدبير کنيد مي توانيد از کنار اين مانع بگذريد. اين روزها همچنين بايد به فکر سلامتی خود باشيد و بعضی دردها و کسالت ها را دست کم نگيريد.
اسفنداگر کمی به خود و امکانات و توانايی های خود بينديشيد خواهيد ديد که مثل خيلي هاي ديگر هستيد، پس انتظارهای شما از زندگی نيز بايد در همان حدي باشد که ديگران از زندگی دارند. اگر کمي از توقعات و زياده طلبی ها کم کنيد و به آنچه که داريد قانع باشيد بخش قابل ملاحظه ای از ناراحتی های شما کاسته ميشود. به عبارتی ديگر زندگی را برای خود و اطرافيان خود آسان بگيريد.آن وقت راحت تر خواهيد بود. از يک نوآشنا پيشنهادی تازه و مفيد خواهيد شنيد. هديه هايی در راه داريد

https://www.facebook.com/pages/Javanan-e-emrooz/447309578683710?ref=hl

 zodiac-yoganonymous-signs-change-rotational-axis

با سپاس از توجه شما به این مطلب

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.