شگفت انگیزترین و عظیم ترین آکورایوم استوانه ای در برلین

denmark1

سهیلا زرندی 

«آکورایوم آسانسوری برلین » این آکواریوم شگفت انگیز در برلین آلمان واقع شده است. این آکواریوم که بلندترین آکواریوم استوانه ای دنیا است و آکوادوم نام دارد در هتل رادیسون ساس برلین آلمان واقع شده است.این اکواریوم جلوه ای خاص و شکوهی بی مانند برای این هتل آفریده است.جنس بدنه این آکواریوم شیشه اکریلیک است.بلندی این اکواریوم 25 متر و 11 متر قطر دارد.
درون این آکواریوم چیزی در حدود نهصد هزار لیتر آب وجود دارد که در آن بیش از 2600 ماهی در 56 نوع موجود می باشد. آب شوراین اکواریوم به زیستگاه بسیاری از ماهی‌های گرمسیری تبدیل شده است.
این آکواریوم ساخته یک شرکت آمریکایی به نام رینولدز پلیمر می باشد که با هزینه 12.8 میلیون یورو ساخته شده است.جالب اینکه از وسط این اکواریوم یک آسانسور رد می شود که زیبایی درون آکواریوم را گردشگران و مهمانان هتل می توانند مشاهده کنند.
هر روز در ساعاتی مشخص برای حیرت و لذت بیشتر بازدیدکنندگان یک یا دو غواص داخل آکورایوم استوانه ای رفته و مردم را متحیر می کنند ، خصوصأ بچه ها را . به نظر این روزها هیچ کاری نیست که در قدرت انسان نباشد ….

 

 

a

b

gigantskiy-akvarium-16

با سپاس از توجه شما به این مطلب

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.