خبرهای هنری

 kia
رئیس جمهور اتریش مدال بین المللی هنر و علم اتریش را به عباس کیارستمی اهدا می کند.

کمیته هنر در اتریش با ارسال نامه ای عباس کیارستمی را برای دریافت اعطای نشانی به نام مدال افتخار علم و هنر اتریش انتخاب کرد.

این نشان بین المللی با عنوان ‹نشان ژنرالی› بالاترین عنوان افتخاری هنر و علم در کشور اتریش است که توسط اعضای این کمیته هر سال به فردی تعلق می گیرد که دستاوردها و نوآوری های چشمگیری در عرصه علم و هنر در سطح جهانی به دست آورده باشد.

اعضای این کمیته 18 نفر هستند که همگی پیش از این به دریافت این نشان مفتخر شده اند.

در میان اعضای این کمیته نام کسانی همچون میشل هانکه برنده نخل طلای کن و برنده جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی،

 » پیتر نوئور» طراح مطرح اتریشی، وولف پریکس آرشیتکت، مارینا آبراموویچ، ژرژ باسلیتز گرافیست، زاها حدید گرافیست و بسیاری از هنرمندان و فیلسوفان اتریشی و غیر اتریشی به چشم می خورد.

عباس کیارستمی، کارگردان ایرانی به عنوان کاندیدای منتخب این کمیته در مراسمی این نشان را از دست رئیس جمهور کشور اتریش، هاینز فیشر دریافت می کند.
 

 
 azar n
آذر نفیسی که کتابش ۱۱۷ هفته در فهرست «پرفروش‌ترین کتاب ( روزنامه آمریکایی ) نیویورک تایمز»قرار داشت و تا کنون به ۳۲زبان زنده دنیا ترجمه شده‌است.

خالق کتاب » لولیتاخوانی در تهران»که به یکی از پرفروش‌ترین کتابهای دهه معاصر آمریکا بدل شد کسی نیست جز دکتر آذر نفیسی استاد ایرانی دانشگاه جان هاپکینز.

آذر نفیسی ، استاد مدعو بخش سیاست خارجی و نیز بنیان گذار و مدیر برنامه ی گفتگوی مدرسه ی مطالعات عالی بین المللی دانشگاه جانز هاپکینز آمریکاست و در ایران نیز استاد ادبیات انگلیسی در دانشکده ادبیات «دانشگاه تهران» و سپس «دانشگاه علامه طباطبایی» بود. او پژوهشگر، نویسنده و سخنرانی پرآوازه، درباره ی نقش و تأثیر ادبیات و فرهنگ در دگرگونی های سیاسی است و نوشته هایش در نشریه های معتبر آمریکایی، همانند نیویورک تایمز، واشنگتن پست و نیو ریپاپلیک انتشار یافته اند.

هفته گذشته جدید ترین کتاب این نویسنده با عنوان «جمهوری  خیال» در واشینگتن رونمایی شد. اين كتاب به اهميت ادبيات داستانی در جوامع دموكراتيك مي پردازد، جوامعي كه بنيادگرايي آن را تهديد نمي كند اما خطر بزرگتري به نام رفاه و عافيت طلبی روشنفكران وجود دارد.

با آرزوی موفقیت برای بانو آذر نفیسی در همه مراحل زندگی .
 kambiz
به گزارش ایسنا ، کامبیز درم بخش  ، طراح و کارتونیست، «نشان شوالیه هنر و ادبیات» فرانسه را دریافت کرد .

روز یکشنبه ۴ آبان  سفارت فرانسه در تهران به نمایندگی از وزیر فرهنگ فرانسه برای قدردانی از دستاوردهای هنری کامبیز درم بخش نشان » شوالیه » را به او اهدا شد.

«نشان هنر و ادبیات» ازجمله جوایز جانبی «نشان ملی لیاقت» است که هر سال به ۳۰۰ نفر به ترتیب اهمیت در سه بخش فرمانده، افسر و شوالیه اهدا می‌شود.
آقای درم‌بخش چند روز پیش از دریافت این جایزه به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا گفته بود: «حدود یک سال پیش به من خبر داده شد که قرار است جایزه نشان شوالیه ملی لیاقت به من اعطا شود.»
درم بخش ، اولین کسی هست که در هنرهای تجسمی در ایران این نشان را می‌گیرد. پیشتر در سینما، ادبیات و موسیقی این نشان به هنرمندان این رشته‌ها داده شده بود ولی هیچ گاه این نشان به هنرمندان تجسمی ایرانی اعطا نشده بود.»
پیشتر کسانی چون شهرام ناظری (خواننده)، جلال ستاری (اسطوره شناس)، اصغر فرهادی ( کارگردان سینما) و پری صابری (کاگردان تئاتر) این نشان را دریافت کرده بودند.
در مراسم روز یکشنبه چند چهره فرهنگ و هنر ایران از جمله محمود دولت آبادی، جواد مجابی و بزرگمهر حسین‌پور حضور داشتند.
کامبیز درم‌بخش، ۷۲ ساله یکی از شناخته شده‌ترین کارتونیست‌های ایرانی در جهان است که تاکنون جوایز متعددی به دست آورده و چندین نمایشگاه انفرادی از او در کشورهای مختلف برگزار شده است.
بدون شرح، دفتر خاطرات فرشته‌ها، کتاب کامبیز، میازار موری که دانه‌کش است، المپیک خنده، سمفونی خطوط، اگر داوینچی مرا دیده بود و کتاب‌های مشترک طنزاندیشان امروز ایران و طنزاندیشان امروز ایران در خارج از کشور از جمله کتاب‌های منتشر شده از اوست.
 
 

با سپاس از توجه شما به این مطلب

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.