سید علی خامنه ای در دیداری با برخی ازمسئولین حماس از آنها خواست که به مقاومت خود علیه تجاوز اسرائیل و کشتار مردم بی دفاع فلسطین خصوصأ در غزه ادامه دهند .
به گزارش خبرگزاری فارس : در این دیدار علی خامنه ای به » ژنرال رمضان عبداله » برای مقاومت اخیر حماس در مقابل حملات اسرائیل تبریک گفته و به او اطمینان داد که دولت جمهوری اسلامی همواره حامی مردم فلسطین و نیروهای حماس بوده و خواهد بود .
در ادامه خبرگزاری فارس می نویسد : روز پنجشنبه هواپیمائی عازم مصر شد که حاوی کمک های بشردوستانه برای مردم فلسطین در نوار غزه بوده است از قبیل : چادر ، خوراکی ، ملافه، لحاف ، لباس گرم و همچنین کمک های اولیه پزشکی و دارو …. ارزش این اقلام کمکی به مردم غزه که از طریق صلیب سرخ ایران ارسال شده در حدود 890000دلار برآورد شده است …!
بازتاب این دیدار در رسانه هائی که از مواضع اسرائیل دفاع می کنند و بطور سیستماتیک دولت » باراک اوباما » را زیر فشار قرار می دهند تا مواضع خصمانه تری نسبت به جمهوری اسلامی داشته باشد بسیار شدید بود، تا جائیکه در سرتیتر خبربرخی سایت نوشته شده که » ایران قصد دارد تا فلسطین را برای یک جنگ جدید با اسرائیل مسلح کند » !؟