گزارش : م – فقیهی راد
اسرائیل ادعا می کند که دلیل حمله های راکتی هفت روز اخیرش به نوار غزه برای متوقف کردن حملات راکتی حماس به اسرائیل است !!
از سوئی دبیرکل سازمان ملل متحد اواخر روز یکشنبه در بیانیه ای نسبت به ادامه خشونت ها میان اسرائيل و فلسطینی ها هشدار داده و افزود هر دو طرف می بایست به حملات خود علیه یکدیگر با اتخاذ گام های فوری، پایان دهند.
بان کی مون در گفتگوی خبری عنوان کرد که پرتاب راکت توسط شبه نظامیان حماس به اسرائيل خلاف قوانین بین المللی است و حملات اسرائيل «فلسطینی های بسیار زیادی را کشته شده است » . به نظر می رسد که حتی دبیر کل سازمان ملل نیز در حیطه اختیارات خود نمی بیند تا اسرائیل را هم محکوم کرده و بگوید که » موشک باران غزه توسط اسرائیل و کشتن دهها و زخمی کردن صدها نفر و آواره نمودن هزاران فلسطینی نیز بر خلاف قوانین بین المللی است » .
بان کی مون می گوید : حمله احتمالی زمینی اسرائيل به غزه قطعا به افزایش تلفات منجر می شود. مقامات فلسطینی می گویند بیش از ۱۶۰ نفرعمدتأ زن و کودک و افراد سالمند ، از زمان آغاز حملات هوایی اسرائیل در سه شنبه گذشته کشته شده اند.
نهاد امور کودکان سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد ۳۳ کودک در میان کشته شدگان فلسطینی هستند. این نهاد خواستار آتش بس فوری در منطقه شده است.
پیشتر در روز یکشنبه شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار آتش بس فوری شد. ولی به نظر هیچ قدرتی حریف متوقف نمودن اسرائیل نیست و همه سازمان های بین المللی در مقابل اسرائیل سکوت می کنند و نتانیاهو هم از این سکوت نهایت سوء استفاده را می کند.