تندیس پروفسور رحیم رحمان زاده به برلین رفت

منبع خبری : بانی فیلم آنلاین

 Pro rahim rahmanzadeh

حمید کنگرانی از رونمایی تندیس پلیمری رحیم رحمان زاده از مشاهیر جراحی ارتوپد دنیا خبر داد که قرار است طی مراسمی، روز جمعه 23 خردادماه در برلین پرده برداری شود.

حمید کنگرانی مجسمه‌سازی که به ساخت آثار پلیمری شهرت دارد در گفتگو با مهر درباره ساخت تازه‌ترین آثارش گفت: آخرین اثری که ساخته‌ام تندیس پروفسور رحیم رحمان زاده از مشهورترین جراحان ارتوپد دنیاست که قرار است جمعه 23 خردادماه در برلین آلمان رونمایی شود.
پروفسور رحیم رحمان‌زاده پایه گذار جراحی مدرن ارتوپدی و تروماتیک ارتوپدی در سطح بین‌المللی و رئیس مرکز بین‌المللی جراحی مفاصل و استخوان برلین است که به گفته کنگرانی، ساخت تندیسی از این جراح به سفارش جمعی از دوستانش در برلین صورت گرفته و قرار است روز جمعه 23 خردادماه طی مراسمی به وی اهدا شود.
این هنرمند مجسمه ساز، ابعاد این مجسمه را در اندازه طبیعی عنوان کرد و گفت: ساخت این تندیس مثل دیگر مجسمه هایی که ساخته ام از جنس پلیمر و به صورت ایستاده است.
کنگرانی از احتمال نصب این مجسمه در بیمارستان پروفسور رحیم رحمان زاده در برلین خبر داد و اعلام کرد که این تندیس از طریق کمرگ فرودگاه ) به برلین منتقل شده است.
  کنگرانی سازنده تندیس های پلیمری عزت الله انتظامی، حمید سمندریان و محمود فرشچیان درباره نحوه رسیدگی به این تندیس و مرمت های احتمالی در آینده هم بیان کرد: این آثار اگر که خوب نگهداری نشوند، هر دو سال یک بار نیاز به مرمت و اصلاح دارند که باید رنگ مو، پوست و فرم موهها را در صورت نیاز مرمت کرد که اگر این نیاز وجود داشته باشد، خودم برای مرمت به برلین خواهم رفت.
او همچنین از تصمیمش برای ساخت تندیس پلیمری انوشیروان روحانی آهنگساز شهیر ایرانی خبر داد و گفت: تندیس انوشیروان روحانی را باید سال گذشته می ساختم که به دلیل مشغله کاری، فرصت انجام آن را پیدا نکردم و تصمیم دارم به زودی کار ساخت این تندیس را شروع کنم.
این مجسمه ساز همچنین اعلام کرد که تندیس انوشیروان روحانی بعد از ساخت، طی مراسمی رونمایی شده و به او اهدا می شود.

کنگرانی که تندیس های پلیمری اش را با توجه به عکس های هر شخص از زاویه های گوناگون می سازد، درباره بازدید حضوری این افراد از روند ساخت مجسمه هایشان توضیح داد: نیازی به بازدید حضوری نیست چرا که معمولاً این شخصیت ها در دسترس هم نیستند اما اگر در طول روند ساخت این آثار، امکان بازدید حضوری هم داشته باشند، اتفاق خوبی است.
سازنده تندیس های شخصیت های سیاسی ایران درباره استفاده از تکنیک پلیمری در ساخت آثارش و تفاوت آن با تکنیک مومی که در دنیا رایج است، توضیح داد: تکنیک مومی در ساخت مجسمه های شبیه سازی برای اولین بار در ساخت مجسمه های موزه مادام توسو به کار گرفته شد و با توجه به این که این تکنیک ثبت شده است، بنابراین نباید در آن دخل و تصرف صورت گیرد، به همین دلیل به مجسمه های شبیه سازی شده مجسمه مومی اطلاق می شود، در حالی که تندیس هایی را که من می سازم همه با تکنیک «پلیمری» و یا «سلیکونی» بوده است که این تکنیک نسبت به موم مانگاری و مقاومت بیشتری دارد.

 

با سپاس از توجه شما به این مطلب

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.