مصاحبه خبری : با هیئت مدیره شورای ملی ایران – فرانکفورت

صفحه خبری

در پی تحولات اخیر در بدنه » شورای ملی ایران » بر آن شدم تا با مسئولین شورای ملی ثبت شده در آلمان به گفتگو نشسته وعلل این تحولات را جویا شوم .
 گفته های بانو فریبا اعتماد و آقایان هوشنگ سلامی و محمد کرمی ، اعضای هیئت مدیره شورای ملی ایران  را  در پیوست می خوانید. 

 

Logo-neu

 

Untitled-1

آقای محمد کرمی                        آقای هوشنگ سلامی                 بانو فریبا اعتماد 

پرسش : در رابطه با استعفاء تعدادی از اعضای دفتر سیاسی و همچنین شورای عالی چه اطلاعاتی دارید ؟

بانو اعتماد : به دلیل اینکه شورا در پاریس به هیچوجه در طی  این پنج یا شش ماه گذشته پس از نشست پاریس ، پاسخگوی سوالاتی که مکررأ از سوی اعضا مطرح شده ، نبوده است  واین عدم پاسخگوئی و استبدادی که در عملکرد خود پیشه کرده اند و برخی افراد را به شورای داوری که در عمل مخدوش بود ،  می فرستادند و تمام مدت با زیر پا گذاشتن اهداف بنیادی شورا و نادیده گرفتن تمامی قوانین وضع شده توسط شورا ، باعث گشتند که افراد دلسرد شده و تصمیم به استعفا بگیرند.

با یک مرور گذرا ما می توانیم اتفاقاتی را که در شورا افتاد ، توضیح دهیم.  زمانیکه در مجمع عمومی پاریس شرکت داشتیم ،گقته شد که شما به اساسنامه ای که اکنون در روز نشست مجمع موسس در اختیارتان قرار گرفته ،  رأی دهید.  بعدأ تغییراتی برای تصحیح  آن ، توسط وکلا داده خواهد شد.

 در مورد منشور شورا هم صحبت هائی شد و در پی آن رای گیریها انجام پذیرفت. ولی پس از آن نه اساسنامه تغییری پیدا کرد و نه منشور بازبینی شده و جدید ،  که در آن جلسه همه به آن رأی داده بودند ،  دردسترس همگان قرارگرفت. در مجموع تا کنون کار این شورا فقط نوشتن یک نامه برای خامنه ای بوده،   همین و بس.

خود من شخصأ درکمیسیون روابط بین الملل این شورا در پاریس، مسئولیت دبیری داشتم و بدون اغراق  این کمیسیون تنها کمیسیون فعال بود. ولی بعد از مدتی به بهانه اینکه دفتر سیاسی  می خواهد  آئین نامه داخلی را مورد بررسی قرار دهد و تغییراتی ایجاد کند، باعث بسته شدن کمیسیون روابط بین الملل شورا شدند . البته باید گفته شود که چندی پیش در برنامه ای که در کانال یک آقای شهرام همایون پخش شد ، فردی به نام پاکزاد خود را رئیس این کمیسیون نامید که ما تا کنون نامی از ایشان نشنیده بودیم. آقای همایون هم تمام کارهایی که کمیسیون در زمان حضور ما انجام داده بودند به حساب ایشان گذاشتند.

دفتر سیاسی زمانی به کار کمیسیون روابط بین الملل پایان داد که ما  در شرایطی بودیم که با تلاش بسیار در کشورهای مختلف اروپائی  سعی در برنامه ریزی  دیدارهای سخنگوی شورا داشتیم. ما موفق شده بودیم در 11 ماه جولای در بروکسل پس از رایزنی های بسیار قراری برای ماه اکتبر تدارک ببینیم که شاهزاده بتوانند در پارلمان اروپا با رئیس پارلمان گفتگوئی داشته باشند . در پارلمان اروپا از ما مدارک قانونی ثبت این شورا را خواستند و همچنین آدرس دفتر شورا  و تلفن آن  برای مکاتبات با دفتر شورا. پس از بازگشت ما از بروکسل در جلسه ای با آقای پیرزاده در این مورد  صحبت کرده و از ایشان در مورد ثبت شورا جویا شدیم.  ایشان در پاسخ به ما فرمودند که این شورا » هنوز به ثبت نرسیده «.

با کمال تعجب به  آقای پیرزاده  گفتیم  که در مجمع پاریس گفته شد که «شورای ملی ایران » ظرف چند روز آینده به ثبت خواهد رسید ، و به همین منظور همه اعضاء صرفأ برای تسریع در ثبت شورا به اساسنامه ای که نکته های ابهام بسیاری داشت رأی دادند. ولی آقای پیرزاده هیچ پاسخی به ما نداده و ما اعتراض کرده و در ادامه خاطر نشان کردیم که » پارلمان اروپا به هیچوجه سازمانی را که در هیچ جا ثبت نشده قبول نمی کند تا با سخنگوی این سازمان  که وجود قانونی ندارد به گفتگو بنشیند.

عینأ همین اتفاق رخ داد و پارلمان اروپا پس از تلاش بسیار از طرف ما و اشتیاق خود پارلمان ، تنها به دلیل به رسمی نبودن این شورا ،  گفتگو با سخنگوی شورا را نپذیرفته و دعوتشان را پس گرفتند .

حتی من می خواهم به اطلاع مردم برسانم که به درخواست های مکرر من در مقام دبیر کمیسیون روابط بین الملل ، برای داشتن یک  آدرس ایمیل رسمی ، که بتوانم با آن با ارگان ها و مقامات کشورهای اروپائی مکاتبه کنم ، پاسخی داده نشد.

ارسال مکاتبات از طرف بخش » کمسیون روابط بین الملل » یک شورا از یک ایمیل شخصی (  چون مجبور به ارسال مکاتبات از ایمیل شخصی خود بودم ) غیر حرفه ای عمل کردن یک شورا را به اثبات میرساند .

یک مثال دیگر اینکه  ، موقعیتی پیش آمد تا بتوانیم با وزیر امور خارجه ژاپن تماسی داشته باشیم تا بتوانیم دیداری را تنظیم نمائیم  ، که البته به دلیل ثبت نشدن شورا و عدم ارسال درخواست رسمی میسر نشد.

بعد از شکایات مکرری که ما به دفتر سیاسی و رابط این دفتر با کمیسیون  ، آقای پیرزاده ارسال نمودیم ، به بهانه تغییر آئین نامه ،  کمیسیون بین الملل شورا را منحل کردند. از اوایل ماه آگوست 2013 به اعضاء کمسیون بین الملل شورا اجازه داشتن جلسات رسمی داده نشد.حتی پاسخی به مکاتبات ما ندادند که حال چه باید کرد و همین سبب شد که ما از شورا در فرانسه قطع امید کردیم .

ادامه برخوردهائی اینچنینی بوده که حال تعدادی از اعضاء شورای عالی و همچنین دفتر شورای عالی سیاسی استعفا دادند . طبق آخرین خبرهائی که من دارم قانون شکنی ها همچنان ادامه دارد و شورا در پی جایگزین کردن افراد ی است که هویت آنها برای اعضاء مشخص نیست .

پرسش : اهداف شورای ثبت شده در آلمان چیست ؟

آقای محمد کَرمی :  باید به عرض مردم برسانم که ما یک شورا بیشتر نداریم ، که همانا » شورای ملی ایران » است . تنها علت ثبت این شورا در آلمان همانطوریکه پیشتر » بانو فریبا اعتماد » به تفصیل توضیح دادند ،  این بود که این شورا دارای شناسنامه شده و به رسمیت شناخته شود، و این شرایط فراهم شود تا شاهزاده رضا پهلوی بتوانند در تمامی سکو های سیاسی و کشورهای مختلف همچنین پارلمان اروپا حضور داشته و سخنگوی رسمی این شورا باشند .

شوربختانه به دلیل اینکه شورا به ثبت نرسیده بود و به رسمیت شناخته نمی شد ، تمام زحمات اعضای آن به هدر رفت. در حال حاضراهداف ما از ثبت شورا عبارتند از :

الف) قانونی کردن شورا در مجامع بین المللی

ب ) مانع شدن از ورود افراد گمنام به شورا ( در حال حاضر افردی که هویت اصلیشان مشخص نیست ، با نامهای مستعار در شورا وجود دارند.)

پ ) آزاد سازی ایران که به عبارتی هدف اصلی ماست . ( برپائی انتخابات آزاد در ایران پس از آزاد سازی کشور عزیزمان ایران )

پرسش : علت ثبت شورا در آلمان چه بود ؟

آقای محمد کرمی : همانگونه که پیشتر گفته شد ، به دلیل غیر قانونی بودن شورا، کشورهای اروپائی » شورای ملی ایران » را به رسمیت نمی شناختند.

ابتدا در باره شرایط موجود در شورا ،  بطور علنی اعتراض کردیم و در نهایت به دلیل نادیده گرفته شدن اعتراضات ، به عنوان اعضاء مجمع موسس شورا و  با همفکری و مشورت با دیگر اعضا ، شورا را در آلمان به ثبت رساندیم .

در دو روز نشست مجمع در پاریس به همه اعلام شده بود که شورا تا یکماه دیگر به ثبت خواهد رسید ولی شوربختانه پس از گذشت پنج ماه از آن تاریخ شورا به ثبت نرسیده بود و ما برای حفظ این موقعیت که پس از سی و پنج سال تلاش سیاسی ایجاد گردیده بود ونهادی توانسته بود گروه های مختلف اپوزوسیون را زیر یک چتر جمع کند ، و در صورت تأخیر در ثبت آن نهاد  می توانست تمام این زحمات از بین برود و همچنین  برای تحکیم موقعیت شورا این اقدام را انجام دادیم .

 

پرسش : چه تفاوتی بین شورای ملی ایران در پاریس و فرانکفورت است ؟

 

آقای هوشنگ سلامی :  همانگونه که پیشتر همکارانم » بانو اعتماد » و » آقای کرمی » توضیح دادند ، قبل از تاریخ 12 سپتامبر 2013 کل اپوزوسیون در مقابل یک سوال قرار گرفته بودند ، که چرا » شورای ملی ایران » همانگونه که در اجلاس 27-28 ماه آوریل 2013 تدارک و پیش بینی شده بود در پاریس به ثبت نرسیده ؟ این مسائل منجر به این شد که به گفته «جناب کرمی » ما با توجه به تمامی نکات ریز و حساس برای حفظ و تحکیم موقعیت شورا و جلوگیری از پراکنده شدن افراد این شورا را به ثبت رساندیم.

 نکته جالب اینجاست که پس از اینکه ما » شورای ملی ایران » را در فرانکفورت به ثبت رساندیم ،  دو جریان فکری در پی آن بوجود آمد.  یک گروه میپرسیدند  که چرا » شورا در فرانسه ثبت نشد ؟» مسئله جریان دیگر این بود که » چرا شورای ملی ایران در فرانکفورت ثبت شد ؟ «

ولی از همان ابتدا ما فقط با توجه به اهدافی که در نظر داشتیم ،  کارمان را ادامه می دادیم. اهداف ما قانونمند کردن این نهاد است، نهادی که در پاریس نتوانست ساختارهای درونی  قانونمندی ایجاد کند و پس از اجلاس پاریس هم نتوانست در مجامع رسمی ، شکلی قانونی به شورا بدهد.

 ما با کمک و همفکری یکدیگر از دل هیئت موسسان برخاستیم و پس از انتقاد های مکرر بسیار سازنده و بیان راهکارهای سازنده ای که به مسئولین شورا ارائه دادیم ، منتظر پاسخگویی آنها بودیم که  متأ سفانه هیچ نشانه ای از مفید بودن این گفتگو ها بدست نیامد و  در نهایت این بی تکلیفی ، منجر به ثبت شورای ملی ایران در فرانکفورت شد .

از روزیکه این شورا را به ثبت رسانده ایم ،  در مدت زمان کوتاهی  که در اختیار داشته ایم ، سعی نمودیم که نهادی با ایجاد  ساختار های دمکراتیک ، پایه ریزی شود. در مرحله اول اساسنامه ای را برای » شورای ملی ایران » تنظیم کرده ایم که از دیدگاه ارگان های بین المللی مورد قبول قرار گرفته و به رسمیت شناخته شده . قانونمندی که پشتوانه شورای ملی ایران ثبت شده در فرانکفورت است در سطح اروپا از استحکام و موقعیت خاصی برخوردار است . ما با استناد به این استحکام قانونی در صدد هستیم در آینده ای نه چندان دور حقوق از دست رفته شورای ملی ایران در فرانسه را به دست آورده و از  این حقوق دفاع کنیم.

 

پرسش : درمورد رای گیری و نشست پاریس و اتفاقاتی که در آنجا تجربه کردید لطفأ بگوئید

 

بانو فریبا اعتماد : مسئله اصلی این است که پیش از نشست شورا در پاریس ،  ما در مورد پاره ای از مشکلات اطلاعاتی داشتیم ولی به هرحال می بایست می دیدیم که پس از نشست چه می شود . در روزهای قبل از  نشست ،  هماهنگی های لازم به طور صحیح اجرا نشد. سه روز زمان برای رأی گیری از طریق اینترنت داده شده بود ، که از این سه روز ،  دو روزش ،  افراد قادر به رای دادن نبودند. به رای دهندگان  از طرف کمیته برگزاری اطلاع داده که کامپیوتر دچار مشکل شده است و همین سبب شد تا بسیاری از افراد نتوانند در رأی گیری شرکت کنند. این مسئله  تأثیر بسزائی روی کاهش تعداد رأی دهندگان گذاشت. در مرحله بعدی می بایست که اساسنامه را از پیش در اختیار همگان قرار می دادند تا همه بتوانند با مفاد آن آشنا شوند و در نشست پاریس این مفاد می بایست مورد شور و مشورت قرار میگرفت ، که این کار انجام نشد، تنها در روز دوم نشست یک سری برگه چاپ شده اساسنامه را در میان افراد حاضر پخش نمودند و از افراد درخواست کردند که به این اساسنامه پر از اشکال رای دهند  چون شورا باید به زودی به ثبت می رسید. آنها قول دادند که بزودی اساسنامه تصحیح می شود و دوباره به رای گذاشته خواهد شد.  

سیستم رأی گیری داخل سالن هماهنگی های لازم را نداشت و برگه های رأی گیری درست پخش نشده بود عده ای اصلأ برگه رأی گیری دریافت نکرده بودند . خود من جزو افرادی بودم که در شمارش آراء جمع آوری شده از داخل سالن حضور داشتم و تا آنجائیکه در توان داشتیم سعی کردیم که امانت داری درشمارش آرای داده شده بجا آوریم و طبق قانون هر انتخابات رسمی که می بایست رأی ها سه بار شمرده شوند ، ما هم اینکار را انجام دادیم تا اشکالی در شمارش بوجود نیاید .

مشکل از جائی شروع شد که پس از اتمام شمارش  آرا داخل سالن ، یکنفر  از مسئولین شمارش آرای اینترنتی ، آرائی که از کامپیوتر جمع آوری کرده بود با آرای سالن ادغام نمود. و هیچ کسی نظارت بر چگونگی شمارش آرای اینترنتی نداشت و بوسیله آنها  لیست را بکلی تغییر دادند . بطور مثال کسی که داخل سالن 20 رأی آورده بود ،  یکمرتبه با 170 رأی ازشمارش کامپیوتری  توانست به شورای عالی یا دفتر سیاسی راه پیدا کند. حتی افرادی که هویت و نام واقعی آنها تا به امروز معلوم نیست. بطور مثال می توانم به شخصی با نام مستعار » یاشار پارسا  یا گمنامیان » که دارای وبلاگی به همین نام است، اشاره کنم. هویت واقعی این فرد مشخص نبوده و کسی او را نمی شناسد ولی همین فرد در ادامه ،  به مقام » رئیس دوره ای شورا » منصوب می شود .

و یا فردی دیگر با نام » امیر درختی خسروی » یا  اردشیر دولت ، که به مقام » قاضی القضات » در تلویزیون ،  توسط » آقای همایون » ترفیع پیدا کردند.

ما به نحوه شمارش اعتراض کردیم ولی با توضیح اینکه » هیچ مشکلی نیست و همه چیز دقیق شمارش شده » اعتراض را نادیده گرفتند . برخورد مسئولین در همان مرحله چنین بود که باید سکوت کنید و حرفی نزنید . این یکی از تجربه هائی بود که خود من شخصأ داشتم .

برای بسیاری از افراد حاضر در جلسه کارت حضور در جلسه صادر نشده بود . یکی از این افراد خود من بودم که فراموش کرده بودند کارت برایم صادر کنند. در نهایت برای اعضا با عجله کارت مهمان صادر کردند تا بتوانند وارد سالن شوند . اعضای کمیته برگزاری  برای فراهم آوردن این نشست بیش از یکسال زمان داشتند ولی به هیچ وجه آمادگی در هیچ زمینه ای دیده نمی شد .

یکی دیگر از مسائل که در آن دو روز ما اهمیتی به آن ندادیم  ، حضور فردی بود که از همه مشغول عکس گرفتن بود، و این عکس ها در صفحه اینترنتی گذاشته شد که به لحاظ امنیتی برای افرادی که نمی خواستند عکس هایشان دراینترنت باشد کار صحیحی نبود. من می توانم به جرأت بگویم ، مدارکی را که نامزدهای انتخاباتی در کمال اطمینان به شورا ارسال کرده بودند ، مثل کپی پاسپورت و یا شناسنامه و …. اکنون مشخص شده  که نسخه ای از تمامی آن مدارک همراه با عکس و آدرس به دست جمهوری اسلامی رسیده است. چون هیچگونه ضمانت امنیتی وجود نداشت. پس از آگاهی هایی که به دست آورده ایم ،  نمی توان مطمئن بود که وکلای فرانسوی معرفی شده  ، که مدارک شرکت کنندگان را دریافت کرده اند ، در مورد آنها نظارت داشته اند.

افرادی در مجمع حضور داشتند که با شناسنامه های تقلبی داخل نشست شده بودند . بطور مثال مردی در نشست حضور داشت که متوجه شدیم که با شناسنامه فردی که پنج سال پیشتر در فرانکفورت فوت کرده بود ، وارد سالن شده است. او مدام از همه فیلمبرداری می کرد .

تمامی اینها تنها یک گوشه از رخ داد هائی بود که در نشست شورا شاهدش بودیم .

 

پرسش : نظرخود را در مورد بیلان مالی و عملکرد شورای » پاریس» بفرمائید .

آقای هوشنگ سلامی :  چند ماه قبل از اجرای نشست پاریس یک مراسم دریافت اعانه از طرف علاقمندان و هواداران شورای ملی برگزار شد .  این مراسم در تلویزیون های ماهواره ای لوس آنجلس پخش و همواره تحت پشتیبانی مدیران و برنامه گزاران تلویزیونی قرار گرفت و با تبلیغات دامنه داری که در پی داشت ،  موفق شدند رقمی در حدود پانصد هزار دلار 500.000$ پول جمع آوری نمایند.

 اکنون اسناد مدارکی موجود هست از این رقم که به سختی جمع آوری شده بود،  آنهم از  افرادی با سخاوت ، امیدوار و وطن پرست که حتی از مایحتاج روزانه خود صرف نظر کردند و برای حمایت از»شورای ملی ایران » و با امید به اینکه این شورا بتواند با قدرت و پشتوانه مالی روی پا ایستاده و در راه آزادی ایران  گام بردارد.  ولی متأسفانه از این کمک مالی به نحو بسیار بسیارغلط و یا به عبارتی غیر قانونی استفاده شد، در حقیقت تمام کسانیکه در جمع آوری این اعانه ها شرکت داشتند ،  اعم از رسانه ها و یا افراد خصوصی و دولتی و یا نهادهای شرکت کننده در مراسم گرد آوری اعانات ،  مرتکب یک اشتباه حقوقی شده اند و این خلاف ها بطور جداگانه قابل پیگرد قانونی خواهد بود. .

مبالغ مصرفی نیز حتی در راستای اهداف همان اساسنامه ای خودشان نیز قرار نگرفت ، و بیلان مالی تنظیم شده توسط مسئولین اصولأ بر پایه  و مبنای اصولی حسابداری نبوده و هیچگونه اسنادی برای اثبات ادعای مصارفشان ارائه نشده .

هیچ حسابرسی بدون ارائه مدارک و رسید های لازمه معتبر نیست. اینکه بیایند و یک بیلان ساختگی تنظیم و یک سری آمار و ارقام را در کنار هم بنویسند بدون ارائه مدرک ،  تمامأ سوال بر انگیز است. بیلان ارائه شده کاملأ زیر سوال رفته و مسئولینی که این بیلان را تنظیم کرده اند چه حسابدار های قسم خورده !!  در امریکا و چه افرادی که در پاریس در این کارها سهیم بودند تک به تکشان باید پاسخگو باشند ، نه فقط به اعضاء شورا و یا افرادیکه این پول ها را پرداخته اند بلکه به تمامی ملت ایران .

ما معتقد هستیم که شورای ملی ایران می بایست به ثبت میرسید.  در فرانسه این کار انجام نشد،  چون در صورت ثبت  این شورا ،  طبق قوانین مندرج در اساسنامه ، اعانه ها و یا هر گونه کمک های مالی جمع آوری شده و یا حق عضویت های احتمالی ،  که دریافت میشد ،  همه و همه را در چه راستا و برای چه مصارفی هزینه کرده اند ، باید بصورت شفاف اعلام میکردند. ولی به دلیل عدم ثبت شورا توانستند از راه به بیراهه بروند که در موقع مقتضی به راه حل این مشکل خواهیم پرداخت.

ما در شورای ملی ایران ،  ثبت شده در آلمان ، تمامی این مشکلات را قبل از شروع به کار آن  حل کردیم ، یعنی ما از آنجائیکه یک سازمان رسمی و به ثبت رسیده هستیم می بایست طبق قوانین حقوقی و قضائی اروپا عمل کنیم و مجوزهای لازمه را در تمامی موارد کسب نموده ایم و هر کاری را که در ماه های آینده تا زمان اعلام مجمع عمومی فوق العاده و بعد از آن انجام دهیم ،  تحت چهارچوب قوانین بوده و به این شکل نخواهد بود که سوء استفاده ای صورت گیرد. 

برای جمع آوری کلی مطالب مطرح شده ،  دوباره  به دو نکته اشاره می کنم. ما پس از ثبت شورا با دو مورد مواجه شدیم ، یکی اینکه می پرسیدند چرا شورا در فرانسه ثبت نشده و دیگری اینکه چرا در آلمان ثبت شده ؟

حال شرایط اینچنین شده که جریان ثبت نشده ( شورای فرانسه ) به کسانیکه برای مردم و آزادی ایران تلاش می کنند و بر تداوم همبستگی اپوزیسیون تا آزادی ایران و انتخابات آزاد همواره می کوشند برچسب » جعلی بودن و سر سپرده بودن » می زنند و کارهای ناشایست ، خلاف قانون و مقرراتی را که خودشان انجام می دهند در پاریس را( البته تعداد این افراد بسیار انگشت شمار است ) کاری قانونی و اصولی جلوه می دهند. در حالیکه اصولأ حضور ثبت نشده شان یکی ازعمده قانون شکنی هایشان است.  همین مسائل باعث بروز اختلافاتی شده و می شود که اخیرأ هم یک گروه پانزده نفری متشکل از اعضای شورای عالی و دفتر سیاسی از شورا کناره گیری کرده اند .

 

پرسش : در مورد مبارزاتی که شورا برای مقابله با جمهوری اسلامی سازمان دهی می کند می توانید توضیحاتی بدهید .

 

بانو فریبا اعتماد:  در زمانی که مشغول ثبت شورا بودیم و تا اتمام مراحل قانونی آن و تهیه اساسنامه و تدارکات دیگر ، کمی وقت   مانع از حضور مان در راه پیمائی ها و تظاهرات شده بود ولی توانستیم در همین روزهای اخیر در تظاهراتی که در شهر » کلن » آلمان  برای مخالفت با اعدام  برگزار شده بود ، شرکت کنیم.

از این به بعد که کارهای اداری شورا کمابیش تمام شده ،  خواهیم توانست در تمامی راه پیمائی های اعتراضی حضور داشته باشیم .  یکی از این تظاهرات روز نهم نوامبر همین فردا ست در » رودولف پلاتز  » ساعت 4 بعد از ظهر در شهر کلن هست و از طرف جمعیت دفاع از حقوق زندانیان سیاسی کلن ترتیب داده شده. احزاب و سازمان های سیاسی و حقوق بشری شرکت خواهند کرد ما هم از طرف شورای ملی ایران شرکت خواهیم کرد.

خبر دیگر اینکه ، یک گرد هم آیی بزرگ و سراسری  در نقاط مختلف جهان برای روز شانزدهم اذر ماه مصادف با هفتم ماه دسامبر ، در حال شکل گیری است. شورای ملی ایران همراه با دیگر گروههای سیاسی  در مقابل کنسولگری ایران در شهر فرانکفورت و همچنین در بروکسل در مقابل پارلمان اروپا ،  به این اعتراضات خواهد پیوست.  

ما متعاقبأ در سایت خبری شورا و یا صفحه فیس بوک شورا در مورد تمامی این راه پیمائی های اعتراضی ، اطلاع خواهیم کرد.

کاری که شورای ملی ایران ( ثبت شده )انجام خواهد داد ، ارائه ایده های جدید است. در حال حاضر برای اولین بار در یک نهاد اپوزیسیون سازمان دهی بر اساس قوانین قضایی دمکراتیک شکل می گیرد. شورا دارای بخش داوری و کمیته رسیدگی به شکایات مستقل ، بخش بازرسی و کنترل ارگانها و بخش خبرگزاری خواهد شد. این ساختار می تواند باعث شفافیت ، پاسخگویی  و عدم تمرکز قدرت در دست فرد یا افراد مشخصی شود. سعی خواهد شد با استفاده از قوانین دمکراتیک جلوی هر گونه خلاف کاری و باند بازی گرفته شود. در حال حاضر اشخاصی که به کار گروهها می پیوندند ، تعهد نامه ای را امضا می کنند که آنها را به صورت قانونی در مقابل شورا و قوانین قضایی آلمان متعهد می سازد. در سالهای گذشته هیچ نهادی در اپوزیسیون نبوده که با اینگونه ساختار بوجود آمده باشد، در نتیجه همیشه اختلافات درون گروهی باعث می شده که گروهها نتوانند با یکدیگر اعتلاف کنند و سپس اختلافات بالا میگرفت و نتیجه این شده که اپوزیسیون خارج از کشور از هم گسیخته شده است.

 اگر بتوان در داخل شورا برای نخستین بار شیوه دمکراتیک که قانون حرف اول را میزند نه روابط فردی را پیاده کرد، یعنی هم گروه می تواند از شخص شکایت کند و هم شخص از گروه  و مرجعی مستقل به این شکایات رسیدگی خواهد نمود و همچنین سپردن ضمانت اجرایی برای کارهای پیشنهاد شده نه اینکه با نوشتن یک بیانیه همه چیز به فراموشی سپرده شود ،  شاید با سر مشق شدن برای دیگر نهادها بتوانیم در جهت اتحاد اپوزیسیون قدم های مهمی برداریم. البته این همه بستگی به قانون پذیری ما ایرانیان دارد و مسئله ساده ای نخواهد بود.

 

پرسش : بعضی از افراد عنوان کرده اند که شما یک انجمن خیریه هستید و فعالیت سیاسی ندارید ، این موضوع تا چه حد صحت دارد ؟

 

آقای محمد کرمی : من نمی دانم چه بگویم ، این بسیار خنده دار است . به نظر  می آید که دوستان یک سازمان مبارزاتی را با  یک انجمن خیریه اشتباه گرفته اند. نام این سازمان » شورای ملی ایران » است و یک سازمان فرا جناحی است و با یک انجمن خیریه بسیار متفاوت است. شورای ملی ایران یعنی در بر گیرنده تمام مخالفان برای مبارزه بر علیه جمهوری اسلامی.

البته ما درخلال برنامه هایمان به فعالیت های کمک رسانی به ایرانیان یا همان خیریه هم خواهیم پرداخت، بطور مثال رسیدگی به امور پناهندگان و یا مصائب طبیعی چون زلزله و …که داخل ایران رخ بدهد ولی من بشخصه امیدوارم که بزودی زود بتوانیم ایران را آزاد نموده و به کشور خود باز گردیم . با سپاس

 

 این تحولات اخیر و جدا شدن تک تک اعضاء شورا چه پیامدی را در بر خواهد داشت ؟ چه برای شورا در فرانسه و چه شورا در آلمان ؟

آقای محمد کرمی : من پیشتر هم عرض کردم که فقط یک شورا وجود دارد پاریس و آلمان ندارد ، شوربختانه تعدادی از افراد که گرد هم آمده بودند کم کاری می کردند ، پاسخ های نادرست به مردم می دادند و با عدم شفافیت ، در کل اهداف شورا را منحرف ساخته بودند ، به همین دلیل دوستانی که در شورای عالی و دفتر سیاسی بودند ،  اعتراضاتی کرده بودند همانگونه که ما هم پیشتر معترض بودیم ولی وقتی پاسخی برای اعتراضات خود نگرفتند مجبور به استعفا شده اند ، که البته توسط هیئت مدیره شورا در آلمان این افراد مستعفی در جایگاه های خوشان ابقاء خواهند شد و ما به کار خودمان ادامه خواهیم داد.

نکته دیگری هست که لازم می دانید بدان اشاره ای شود در هر زمینه عنوان کنید ؟

 

آقای محمد کرمی: شورای ملی ایران یکی است ، نه دو تا ،  تنها تفاوت این است که ما از آنجائیکه در آلمان ساکن هستیم این شورا را در آلمان به ثبت رسانده و بدان صورتی قانونی بخشیده ایم ، برخی به اشتباه گمان می کنند که ما قصد داریم » پاریس » را با » فرانکفورت » جایگزین کنیم که این صحت ندارد.

شورای ملی ایران یکی است و در فرانکفورت به ثبت رسیده و صاحب شناسنامه شده است. همچنین قانونمند شده و سخنگوی این شورا هم » شاهزاده رضا پهلوی » است  وهمان هدف  اصلی  شورا در مجمع  پاریس را ادامه می دهد ،  یعنی براندازی جمهوری اسلامی . هدف آزادی ایران و رسیدن به انتخابات آزاد پس از عبور از این رژیم است.  تعدادی هستند که متأ سفانه قصد دارند مردم را از هم دور کنند ،  قصد دارند این تشکلی که بعد از سال ها بوجود آمده به بیراهه بکشانند ، اما میهن پرستان با تمام قوا در مقابل آنها خواهند ایستاد.

 با سپاس فراوان – پاینده ایران

توضیحات : با پوزش به اطلاع می رسانیم که بدلیل عدم اطلاع پیشتر به اشتباه از لوگوی شورای ملی ایران پاریس در این مقاله استفاده شده بود که حال تصیح شد. 

 

با سپاس از توجه شما به این مطلب

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.