ننگین ترین توافقات مالی با دولت چین برای جبران بدهی های بلوکه شده ایران در چین…..
دولت جمهوری آخوندی ، دولت شاهنشاهی را همیشه محکوم به سازش با امریکا و غرب نموده و عمده اعتراض خمینی این بود که چرا دولت شاهنشاهی » قانون کاپیتولاسیون» را به امضا رسانیده که یک نوع مصونیت قضائی را برای اتباء امریکائی دربر داشت.
حال همین دولت، مراوده های ضد ایرانی با اعراب دارد، حق و حقوق یک فلسطینی را به حقوق ایرانی ها ارجعیت داده ، برای لبنانی ها خانه مدرسه بیمارستان راهسازی می کند فضای سبز بوجود می آورد در شرایطی که در ایران همه نقاط با کاستی ها مواجه است .
آخرین شاهکار هم این بوده که به دلیل تنگ شدن دست خودشان وعدم توانائی مالی شان برای کمک رسانی مالی و …به فلسطین و لبنان و سوریه …
رئیس مجلس شورای اسلامی هفتهی گذشته (سهشنبه، هفتم آبان) همراه با معاونان امور بینالملل وزارت نفت و بانک مرکزی، معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاون اداری و مالی شهرداری تهران و شماری از نمایندگان مجلس به پکن سفر کرد تا در مورد ۲۲ میلیارد دلار داراییهای بلوکه شده ایران درچین با مقامهای این کشورمذاکره کند.
حسین سبحانینیا، رئیس گروه دوستی پارلمان ایران و چین و از همراهان علی لاریجانی در سفر به پکن میگوید، چین موافقت کرده که به ازای پولهای بلوکه شده نفتی، حدود ۲۰ میلیارد دلار فاینانس (اعتبار خارجی) در قالب طرحهای عمرانی در ایران سرمایهگذاری کند.
حشمتالله فلاحتپیشه، استاد دانشگاه و نماینده پیشین مجلس، روز دوشنبه (۱۳ ابان ۹۲/ ۴نوامبر) گفت این توافق «از موضع اضطرار» انجام شده و «نوعی کاپیتولاسیون» است.
واگذاری پروژهها بدون تشریفات قانونی ، که خود نوعی کار خلاف قانون است چه برای شرکت های داخلی و یا خارجی ولی ایران برای فرار از تنگناها مجبور است به مهمترین شریکان تجاری خود، به ویژه چین، هند و روسیه امتیارهای فراوانی بدهد.
و اینجاست که باید از این آقایان پرسید چه کسی مملکت و سرمایه های ملی را به پای کشورهای بیگانه ریخته ؟ در سال های اخیر کشورهای بسیاری چون دبی ، ترکیه ، آذربایجان، گرجستان، و کشورهای دیگر همسایه ایران و در رآس آنها روسیه ، هند و چین هم به خوبی برای تقویت اقتصاد کشورهایشان مثل زالو به جان ذخائر نفت و گاز و ….ایران افتاده اند.
از طرفی یکی دیگر از انتقادها به توافقهای جدید ایران و چین تضعیف شرکتهای ایرانی است که هیچ شانسی در رقابت با چینیها در پروژههایی که بدون مناقصه به آنها واگذار میشوند، ندارند.
محمد باقر نوبخت، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری اسلامی، همزمان با سفر لاریجانی به چین در جریان بررسی تبصره ۲ لایحه اصلاح قانون بودجه سال ۹۲ خطاب به نمایندگان مجلس گفت، که بر اثر فشار تحریمها «درآمد کشور به یکسوم تقلیل یافته» و دولت با کمبود شدید منابع برای تامین هزینه پروژههای عمرانی روبهروست.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، معاون رئیس جمهور تصریح کردکه «ما امروز حتی ریال و دلار خود را نمیتوانیم وارد کنیم.» با تشدید تحریمهایی که فروش نفت و مبادلات بانکی را هدف گرفتهاند، دهها میلیارد دلار از درآمدهای ارزی ایران بلوکه شده است.
شاید از نظر دولت آخوندی کاپیتولاسیون فقط نباید غربی باشد اگر شرقی باشد ، مشکل شرعی نخواهد داشت!!؟؟؟؟