پگاه آهنگرانی به 18 ماه حبس تعزیری محکوم شد
بالاخره پس از گزارشها ی متفاوت و ضد و نقیض در مورد دستگیری پگاه آهنگرانی، بازیگر سینمای ایران، مشخص شد که او دستگیر شده و در دادگاه بدوی به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
منیژه حکمت، مادر پگاه آهنگرانی، در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا در این زمینه گفته است: «وی در دادگاه بدوی به ریاست قاضی «مقیسه» به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.»
وی توضیح داد: “پگاه آهنگرانی قریب به سه سال است که از طرف دادسرای امنیت تهران ممنوعالخروج است و بهرغم دعوت از سوی جشنوارههای مختلف، موفق به حضور در آنها نشده است. به عنوان مثال، هماینک فیلم «دربند» که این بازیگر برای بازی در آن موفق به دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده، بدون وی در جشنواره شیکاگو حضور دارد.»
منیژه حکمت همچنین شامگاه یکشنبه در صفحه فیسبوک خود نوشته است : نجابت زیاد کثافت به همراه دارد، به علت شرایط سعی کردم آروم باشم ولی سکوت ما را حمل بر مجرم دانستن کردن، فردا به دوستانم در فیسبوک خواهم گفت که چه اتفاقی برای پگاه دارند رقم میزنند، برادران نجابت ما را دیدید و شرم نکردید و ما را مجبور به اطلاع رسانی با مردم عزیز میهنم میکنید، مردم قضاوت خواهند کرد. امیدوارم جواب قانعکنندهای راجع به دستگیری دو سال ونیم گذشته و ادامه ماجرا داشته باشید.
همزمان با انتشار خبر حکم محکومیت این بازیگر سینما، گزارشهای ضد و نقیضی درباره بازداشت خانم آهنگرانی منتشر شد. از جمله، خبرگزاری فارس روز دوشنبه به دستگیری این بازیگر سینمای ایران در شامگاه یکشنبه اشاره کرد و در خبری، از او با نام (پ. الف) نام برد.
به گفته مطبوعات داخلی هنوز از علت دستگیری این بازیگر اطلاعی در دست نیست و مشخص نشده است که وی به چه اتهامی بازداشت شده است. مسئولان قضایی کشور هنوز در خصوص علت بازداشت وی اظهارنظری نکردهاند.
در ابتدا منیژه حکمت بازداشت مجدد دخترش را تکذیب نموده بود، ایز ترس اینکه صحبت در مورد بازداشت مجدد پگاه بتواند خشم مسئولین قضائی را بوجود آورد ولی پس از اعلام حکم خانم منیژه حکمت در صدد بر آمده تا اعتراضات خود را در باره این حکم علنأ اعلام دارد .
پگاه آهنگرانی فرزند منیژه حکمت و جمشید آهنگرانی، کارگردانان سینمای ایران، پیش از این در تیرماه سال ۹۰ نیز بازداشت شده و به زندان اوین منتقل شدهبود، درست روزیکه قرار بود به آلمان سفر گرده و در رابطه با جام جهانی زنان برای شبکه دویچه وله پوشش خبری کند .
در تأئید همین بازداشت سایت دویچهوله خبر داده بود که این بازیگر سینما یک روز قبل از پرواز به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی احضار، و تهدید شده بود در صورت تلاش برای خارج شدن از کشور، بازداشت خواهد شد.
گمانه زنی ها براین است که عمده مشکل و علت دستگیری پگاه آهنگرانی شرکت فعالانه او در ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی و اعتراضات پس از انتخابات است .
بیلبوردهای ضد امریکائی از سطح تهران جمع آوری شد
از ابتدای گفتگو های دوستانه بین ایران و امریکا افراد تند روی بسیج و سپاه بطور مستقیم اقدام به نصب بیلبوردهای تبلیغاتی ضد امریکائی را در خبایان ها نصب کرده بودند که بدون مجوز های قانونی نصب شده بود و در چند روز اخیر تمامی این بیلبوردها از خیابان ها و معابر جمع آوری شدند .
البته روزنامه کیهان ( حسین شریعتمداری ) ارگان مطبوعاتی محافظه کاران تندرو، از جمع آوری این تابلو ها انتقاد کرد.
منظور از نصب این بیلبوردها به نظر می رسد اقدامی از سوی محافظه کاران تندرو برای بی اعتبار کردن مذاکره کنندگان هسته ای بوده است.
خبرگزاری ایرنا به نقل از یک سخنگوی شهرداری تهران گزارش داد که این پوستر ها از گذرگاه های اصلی شهر جمع آوری شد. او گفت پوستر ها توسط یک موسسه فرهنگی، بدون اجازه نصب شده بود.
اما سایت تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به نقل از مسوول «سازمان هنری رسانه ای اوج» اعلام کرده است که تابلوها «با هماهنگی کامل سازمان زیبا سازی شهرداری تهران» نصب شده بود.
ظاهرا محافظه کاران تندرو در ایران از رویکرد جدید دولت حسن روحانی در قبال کشورهای غربی خرسند نیستند. آقای روحانی در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری وعده داده بود که مسئله پرونده اتمی ایران را حل و فصل کند.
در تصاویر بیلبوردها با تصاویری چون تصویر » یک میز مذاکره به نمایش گذاشته شده بود که در یک سمت آن یک آمریکایی با لباس غیر نظامی اما با شلواری نظامی و یک اسلحه در زیر میز دیده می شد. در یک تصویر دیگر نیز فردی آمریکایی با یک سگ شکاری در کنار خود به سمت مذاکره کننده ایرانی دیده می شد. «
طراحان این بیلبوردها در صدد بودند که تناقض در گفتار و عمل دوول غربی با به تصویر بکشند.