سفر به سال های قبل از انقلاب 57 و مروری بر زندگی هنرمندان
فائقه آتشین در تهران زاده شد. پدر و مادر او از ایرانیانی بودند که تبارشان به آذربایجانیهای قفقاز میرسید. او هنگامی که ۲ سال داشت، پدر و مادرش از یکدیگر جدا شدند. گوگوش نامی ارمنی برای پسران است، در کودکی دایه ارمنیاش او را با این نام صدا میکرد و بعدها این نام را به عنوان نام هنریاش برگزید.
او از همان کودکی به همراه پدرش که یک شومن بود، خوانندگی و بازی در فیلم را آغاز نمود و نخستین تجربه هنرپیشگی او در سن هفت سالگی بود. گوگوش بعدها در فیلمهایی چون «پرتگاه مخوف» (۱۹۶۳ میلادی)، «شیطون بلا» (۱۹۶۵) و «پنجره» (۱۹۷۰) ظاهر شد.
ترانههای او که توسط آهنگسازانی چون واروژان و حسن شماعیزاده نوشتهشده و شعرهای شهیار قنبری در آن به کار رفته بود، برای او موفقیت بزرگی پدید آورد. تا حدی که سایر خوانندگان پاپ زن ایرانی به تقلید از سبک او پرداختند.
سبک او در دهه هفتاد میلادی، وی را به اوج شهرتش رساند به عنوان خواننده و هنرپیشه، الگوی زنان ایرانی واقع شد که بهجز گوش سپردن به ترانههای او، از سبک پوشیدن جامه، مینیژوپ و مدل موی کوتاه او معروف به مدل گوگوشی تقلید مینمودند.
زندگی خصوصی گوگوش مانند بیشتر هنرمندان با فراز و نشیب و تراژدیهای فراوانی همراه بود و ازدواجها و روابط ناموفقی برای او به همراه داشت. ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۴ – همسر سابق محمود قربانی ،صاحب هتل کاباره میامی بود که حاصل این ازدواج پسروی کامبیزاست که هم اکنون در لوس آنجلس ساکن و با همسر و دو فرزندش زندگی میکند. ازدواج دوم گوگوش یک ازدواج جنجالی در سال ۱۳۵۴ بود با هنر پیشه معروف بهروز وثوقی که در آنزمان زوج سینمای ایران نامیده شدند و در چند فیلم از قبیل همسفر و پنجره با هم هنرنمائی کردند .
ولی متأسفانه این ازدواج یکسال و اندی بعد به جدائی کشید ، گفتنی است که جدائی این دو بمانند ازدواجشان تیتر اول بسیاری از مجله ها و روزنامه های وقت را به خود اختصاص داد .
یکسال پس از جدائی اش از بهروز وثوقی ، روابط جنجالی عاشقانه اش با داریوش اقبالی ( خواننده) تیتر خبرها شد در سالهای 55 تا 56 روابط عاشقانه داریوش و گوگوش که به تازگی از بهروز وثوقی طلاق گرفته بود خبر ساز تمامی تیترهای خبری مجلات و مطبوعات آنروزها بود و این روابط که به یک ازدواج پنهانی ختم شد یکسال و نیم بطول انجامید، در آن روزها به روایتی بهروز وثوقی بارها خواسته بود که با داریوش کتک کاری کند و برای مدت ها او را تهدید می کرده پس از آنکه داریوش توسط یک زن مورد حمله با اسید قرار گرفت او که هفتاد درصد شنوائی اش را از دست داده بود مدتی بعد از ایران خارج و به انگلیس رفت برای معالجه و خوب ظاهرأ این پایانی بود برای روابط عاشقانه گوگوش و داریوش.
پس از آن با جوانی بنام همایون مصداقی صاحب یک شرکت بیمه دراواخر سال 1357 ازدواج کرد که مدتی پس از آن انقلاب شد و این ازدواج تا سال 1368 ادامه داشت که دوباره به طلاق انجامید و در نهایت گوگوش از سال 1370 تا 1382 همسر مسعود کیمیائی کارگردان سرشناس سینمای ایران بود .
در سال ۱۳۹۱ شایعه شد که گوگوش یا هومن خلعتبری ازدواج کرده است.اما گوگوش در سال ۱۳۹۲ با حضور در برنامه ی نوروزی رادیو فردا این شایعه را تکذیب کرد.
گوگوش بعد از بیست و یک سال سکوت و زندگی آرام در ایران، در سال ۱۳۷۹ موفق به کسب گذرنامه شد و با خروج از ایران فعالیت هنری خود را با ارائه آلبوم زرتشت که بخشی از آن در ایران به صورت مخفیانه ضبط و در کانادا تکمیل و پخش شده بود، از سر گرفت و به انجام سری کنسرتهای بازگشت پرداخت که با استقبال بی نظیر ایرانیان و فارسی زبانان خارج از ایران مواجه شد.
گوگوش هواداران بسیاری از ایران و کشورهای فارسیزبان دیگردارد ، که حاضر هستند تنها به خاطر دیدن اجرای زندهٔ گوگوش به هر نقطه از دنیا سفر کنند. تعداد تماشاچیان کنسرتهای او در برخی کشورها ، بیش ۱۲ هزار نفر بودهاست.
البته این هنرمند در کنار هواداران بسیاری که دارد، دشمنان قسم خورده ای نیز داشته و خواهد داشت ولی گوگوش با متانتی که دارد هرگز به سراغ جدال با بدخواهان خود نرفته و همیشه سکوت را پیشه کرده ، شاید دلیل این باشد که از همان کودکی یاد گرفته و قبول کرده که وقتی روی صحنه باشی هر کسی حق دارد یا میتواند که بنا به سلیقه و یا فرهنگ شخصی در مورد او قضاوت کند .
گوگوش و کامبیز و محمود قربانی همسر اولش
گوگوش و بهروز وثوقی همسر دوم
تکه ای از روزنامه های سال 1355 ازدواج مخفیانه داریوش و گوگوش
گوگوش و همایون مصداقی همسر چهارم
گوگوش و همسر پنجم وی مسعود کیمیائی