اینطور به نظر می رسد که دنیا مردم سوریه را بدست فراموشی سپرده است .؟؟؟
در زد و خوردهای شدید همچنان بین کردها و جهادگرایان و شورشیان اسلامگرا در شمال شرقی سوریه دست کم ۴۱ تن کشته شدند. گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از گروه ناظر بر حقوق بشر در سوریه حاکی است رزمندگان کرد از چند روستا در استان نفت خیز حصا – در نبرد با گروه امارت اسلامی عراق و شام، و جبهه النصره (وابسته به القاعده) درگیر هستند.
در این زدو خورد ها دهها تن کشته شدند. همچنین ۱۲ رزمنده کمیته های حفاظت از مردم کرد جان سپردند.
برخی تحلیلگران ادعا می کنند،جنگ با کردها بخشی از استراتژی آن برای کنترل سرزمین و منابع نفتی است.
در این میان، در برخورد یک اتوبوس با بمبی در جنوب سوریه دست کم ۲۱ تن، شامل ۶ زن و ۴ کودک کشته شدند. گروه ناظر بر حقوق بشر در سوریه گفت انفجار بامداد چهارشنبه زمانی که اتوبوس از ناحیه ای در نزدیکی تل الجمعه در استان درعا می گذشت روی داد.
فعالان سوری، نیروهای وفاداربه بشار اسد را مسئول کارگذاشتن مواد منفجره در جاده دانستند. درعا، گهواره بحران سوریه است که در مارس ۲۰۱۱ به عنوان اعتراضی مسالمت آمیز آغاز شد وبه یک جنگ داخلی تبدیل شد که تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار کشته و میلیون ها آواره برجا گذاشته است.