ایران و بریتانیا در حاشیه مذاکرات اتمی ژنو، اعلام کردند که ظرف دو هفته، کاردارهای غیرمقیم خود را معرفی میکنند.
تصمیم دو طرف روز چهارشنبه ۲۴ مهر (۱۶ اکتبر) و پس از دیدار محمد تخت روانچی، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه و سایمون گس، مدیرکل سیاسی وزارت خارجه و سرپرست هیات بریتانیایی اعزام شده به اجلاس ژنو اعلام شد.
ویلیام هیگ در همان دیداردر نیویورک تصمیم بر بازسازی روابط دولت مطبوعش با جمهوری اسلامی و بازگشائی سفارت خانه را داشت . وزیر خارجه بریتانیا با اشاره به تغییر دولت در ایران و ابراز تمایل دولت جدید به حل و فصل اختلاف خود با غرب گفت که لازم است «صداقت دولت ایران را کاملا بسنجیم» و افزود که برای این منظور «باز نگه داشتن کانالهای ارتباطی با ایران بسیار مهم است.»
ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا هفته پیش در سخنانی در پارلمان این کشور، موضوع معرفی کاردار غیرمقیم را مطرح کرد.
به نظر میرسد که دو طرف، ظاهرا به عنوان اقدامی برای نشان دادن تمایل به بهبود روابط دشوار کنونی، و احتمالا کمک به حل مشکلات کنسولی اتباع دو کشور به خصوص چند هزار ایرانی مقیم بریتانیا، معرفی کاردار موقت را راه حلی مناسب دانستهاند.
پس از توافق بر سر معرفی کاردار غیرمقیم، بزودی شاهد بهبود علنی ارتباط بین دو کشور خواهیم شد. خروج دیپلماتهای بریتانیایی از ایران و اخراج دپیلماتهای ایرانی از بریتانیا در حدود دو سال پیش رخ داد.
۲۹ نوامبر سال ۲۰۱۱ (۸ آذر ۱۹۹۰)، در اعتراض به تصمیم دولت بریتانیا مبنی بر تشدید تحریم جمهوری اسلامی، تظاهراتی در برابر سفارتخانه آن کشور در تهران برگزار شد و در ادامه آن، افرادی که از آنان با عنوان دانشجویان بسیجی نام برده شد، وارد مراکز دیپلماتیک آن کشور در مرکز و شمال تهران شدند. ماموران انتظامی نیز که مسئول حفظ امنیت سفارتخانه های خارجی هستند دستور داشتند تا بدون هیچ مقاومتی راه را بر بسیجیان باز کنند،.